Tavi trūkstošie Skaitļi

Bieži esmu saskāries ar jautājumiem par iztrūkstošo Skaitļu nozīmi, kas ir nopietns atskaites punkts Numeroloģiskā personas analīzē un mijiedarbībā ar citiem cilvēkiem. Caur šiem skaitļiem kā atvērtām durvīm un logiem plūst cilvēkā visi ārpasaules un attiecību neatrisinātie jautājumi. Ja pārējos jautājumos cilvēki vairāk vai mazāk ir pašpietiekami un spēj tikt galā ar iekšējo pieprasījumu, tad caur vājajiem un karmiskajiem skaitļiem parādās vajadzība pēc palīdzības. 

Un tā mēs satiekam karmiskos cilvēkus ar īpašām vēstīm, ko jāspēj tikai saredzēt vai… uzreiz laikus jāmūk pa gabalu no personas, ja neesi gatavs līst bišu dravā bez izpratnes ekipējuma, vai tieši labāk nav nebāzt degunu. Tēlaini sekot, bites nes spēcīgu dabas nektāru, bet paņemt to ir jāmāk! Diemžēl, dzīvē nav kā lielveikalā, kur var pieiet pie plaukt un izvēlēties, Augšas mums piespēlē vienmēr “īstos” un ilgstoši izvairoties tie paliek par “pārsālīti īstajiem” jeb arvien karmiski sūrāki. Un izmukt no šīs mācībstundām nevarēs. Var tikai uzkrāt, kā ar nepadarītiem darbiem…

Kā numerologs pārzinu daudzus paņēmienus kā šīs spriedzes var retušēt, pielāgot un mīkstināt – ar to arī strādāju tieši vārda un uzvārda izvēlē, kas īpaši svarīgi kļūst pēc 2000.gada dzimušajiem. Būtiski: NUMO PRO karmiskajos jautājumos nav burtiski izmantojama pēc Millenium dzimušajiem, jo viņu PAMATA matricas ir Skaitliski caurumcauras, tādēļ īpašu loma kļūs Ārējā matrica jeb no vārd aun uzvārda tapināta. Paskat, cik vārds kļuvis vērtīgs! Kā sauksi, tā ne tikai atsauksies, bet iekodēsies, piesauksies utml. 

Un vecāki paši dzimuši 19.. gados pēc “vecās shēmas” grib pataisīt bērnu par savu un tā sanāk vārdu došanas neveiksmīgi piemēri, kad bērnam pielīp iesaukas un pastiprinās bērnu dzīve virtuālajā vidē. Tieši ar vārda jautājumiem būtiski strādāju kā numerologs.  

Vēl viena būtiska tēma: pilna matrica bez vājajiem un karmas skaitļiem, tā arī NAV PANACEJA – cilvēks orķestris, kas visu māk NORMĀ, bet kuram šie iekšējie iztrūkumi nerada pārspīlējumus citādi, kas izpaužas kā rakstura talanti. Tad jāvērtē visas Matricas un Numeroloģiskais Kods kopumā. 

Jā, mūsu talanti ir transformētas vājības (ne tikai izteikti pārspīlēti daudz Skaitļu, kas bieži vien ir mokoši, piemēram, supersensoro “2222” vai radoši=despotiskio “11111”). 

Apmeklē un noskaidro: www.numopro.lv

 

Uzvārda maiņa

1. Nosedz karmiskos un vājos skaitļus, ja tādi ir bijuši – jau labi

2. Rada karmiskos un vājos skaitļus, ja tādi NAV bijuši – nelāgi

3. Pamata nosacījums – sabalansēts Numero kods un tikai pēc tam matricas analīze!

Uzvārda maiņā primāri skatās kā mainās Numeroloģiskā koda Skaitļi, jo tie nosaka visu cilvēka pamatmotivāciju un virzību, tā kā Matricas ir tikai “instrumentu kaste” un iekšējo resursu krātuve, motorika. Numero kods ir svarīgāks. Un tieši tam pēc laulībām sekmīgi jāsakrīt ar partnera datiem, protams, pie labvēlīgā matricu stāvokļa. Kurš gan grib ieiet laulībā un dzīvot sliktāk. Un tā rodas situācijas, kad sieva pēc laulībām izmainījās…  Bet, var arī uz labu!

Jāatceras, ka numero matricas nesāk darboties uzreiz pēc uzvārda maiņas, tas ir 1-2 gadu individuāls process, jo iepriekš taču uz pilnu klapi griezās iepriekšējie skaitļi un tie ir palikuši kā atmiņa ar bremzēšanas inerci ieradumos, pieradumos un uzvedībā un citu spiedienā (visiem taču apkārt draugi, kuri redz pēc vecā vēl). Kad izstrādāsies jaunie ieradumi pieradināsies arī jaunā ietekme. Un tomēr, kā kādreizēja atmiņu un uzvedības saliņa uzpeldēs arī no mātes plates nākusī iepriekšējais nospiedums. Tieši tādēļ svarīgi ir ne tikai ar partneri sabalansēt uzvārda maiņas vajadzību, bet arī pašai ar sevi! Lai jaunais ES. Nekonfliktē ar veco ES (piemēram, 29 gadus ar to nodzīvojot, inerce būs ilga). Ar vairākkārtējām laulībām un uzvārda maiņām (ilgstoši lietotām) vispār izveidojas kišmiš ar rozīnēm – tur jāprasa profesionālam numerologam padomu. Jebkurā gadījumā, sievietei pārejot laulība liekot uzvārdus caur strīpiņu, es uztveru ar pieredzi kā alternatīvu, izejot no sievietes numero koda (jo vairāk 1nieku, jo vairāk grib sevi redzēt), nevis pamatnormu. Norma ir “iziet pie vīra” uzvārda! Bet esmu ieteicis sievietei palikt arī savā uzvārdā, ja pāreja rada ārkārtīgi daudz risku personai un attiecībām. 

„Vājie” skaitļi: uzrādītie skaitļi, kas abu matricu vienas nozīmes rūtiņā ir pārstāvēti tikai vienu reizi. Tas nozīmē, ka esošā skaitļa vibrācijas ir pavājinātas.

Karmiskie skaitļi. Abās matricās neaizpildītās vienas nozīmes (skaitļa) rūtiņas liecina, ka trūkstošo skaitļu vibrācijas personībai nav pazīstamas un šajā iemiesošanās reizē cilvēka uzdevums ir izprast trūkstošo skaitļu īpašības un censties tās sevī attīstīt. Pretējā gadījumā, atbilstoši matricas skaidrojumam, palielinās dzīves riski, kļūdas, "grābekļi" un zaudējumi - kā caurā maisā.  

  • Karmisko skaitli necenšas izmantot ikdienā, auto, mājas, tālruņa numurā utml., lai tas nepiesaistītu liktens pārbaudījumus, sarežģītas situācijas un pat nelaimes. 
  • Savukārt, garīgos jautājumos tieši otrādi, piemēram, kristāmo vārdu izvēlas pēc Karmiskā vai Vājā Skaitļa kā garīgo palīgu šādu karmisko iztrūkumu "aizlāpīšanai". 
  • Bieži novērots, ka persona satiek svarīgus cilvēkus, kuriem Dzimšanas datumā vai Dzīves ceļa Skaitlis ir šis skaitlis. Tas liecina par liktenīgām un bieži vien sarežģītām attiecībām. Tajā pat laikā satiktās personas var palīdzēt atrisināt karmiskās pretrunas. 
  • Personālajos numero prognožu gados, mēnešos, kas nes karmisko un vājo skaitļu nozīmi, var atstrādāt karmu, bet tā arī parādās liktenīgi un sarežģīti notikumi. Lai tiktu pie labākajiem scenārijiem, vajag “iesildīt” un “pielabināt” šos Skaitļus (cik nu kuram to ir) Numeroloģiski aprēķinātajās Personālajās dienās. Tāda iespēja ir vismaz reizi 11 dienās. Šajā laikā īpaši strādā pēc dienas aprakstiem. Iepsējas mums ir – tik jāizmanto! Šos aprēķinsu piedāvājam Dižkalendāra, ½ gada kalendāros un Mēness Plānotājās.  
  • Gadījumā, ja Karmiskais Skaitlis sakrīt ar Personas Dzimšanas datuma summu vai kādu no Numeroloģiskā koda 5 skaitļiem - personai ir grūtāk sasniegt attiecīgā koda labvēlīgās iespējas, tā vietā - pastiprinās pienākumi, uzdevumi, grūtības un atklājas ēnas puses.  

Tādēļ jālasa par konkrētā skaitļa jēgu! Lai labāk saprastu kā harmonizēt Karmisko skaitli, izanalizē arī to rādītāju tekstus, kas krustojas ar trūkstošo skaitli. Karmiskais Skaitlis ar Tavu apzinātu darbību var tik nosegts/piepildīts, pārpludinot pa saskarošos Vertikāli, Diognāli, Horozontāli ar bagātīgi/virs normas pārstāvēta skaitļa enerģiju. Vislabāk tas izdodas no tuvāk esošā rūts. Kur ir par daudz - virza turp, kur trūkst! Tēlaini sakot, lai piesegtu kailu kaunumu, ir jānoņem un jāuzliek tai cepuri. 

Faktiski ir jāveic PILNU NUMEROLOĢISKĀ KODA UN MATRICU ANALĪZI, lai saprastu visu nozīmi. Karmisko Skaitļu pilnīga izpratne ir viena no numeroloģijas augstākajām pilotāžām, ko var saprast, ja analizē pilnīgi visu. To var veikt ar www.numopro.lv, kļūstot par NUMO PRO. 

 

Info par Matricu 

Vispirms skata svarīgāko – „Iekšējo matricu” –, pēc tam salīdzina ar „Ārējo matricu”. 

Salīdzina pēc ciparu skaita vienas nozīmes rūtī: izvēlas to aprakstu, kuru uzrāda lielākais ciparu skaits.  (Piemēram, ja „Iekšējā matricā” rūtī ir 2 trijnieki, bet „Ārējā matricā” ir viens, tad lasāma informācija par 2 trijniekiem.)

”Iekšējo matricu” iegūst no dzimšanas datiem, tā ir nemainīga un saglabājas zemapziņā visu mūžu.

“Ārējo matricu” aprēķina pēc cilvēka vārda un uzvārda skaitļiem. Tātad, mainoties uzvārdam, mainās arī matrica.

Ja abās matricās vienā un tajā pašā rūtī iztrūkst kāds skaitlis, tas uzskatāms par cilvēka Karmisko skaitli. Savukārt, ja abās matricās vienā un tajā pašā rūtī atrodas tikai viens skaitlis, tas uzskatāms par cilvēka Vājo skaitli.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

304 iesaka šo blogu

Balsot