Dzīves uzdevums un pārbaudījumi

Dzīves ceļa Skaitlis nosaka Personas dzīves uzdevumus.

Ja tas netiek pildīts, pati dzīve rada dažādus šķēršļus jeb karmisko pretestību, lai persona atgrieztos pie lielo uzdevumu izpildes.

Cik ilgi dzīvē būs dažādi pārbaudījumi? Kamēr apgūst bez aizvainojuma un iebildēm risināt uzlikto uzdevumu. Jo ātrāk apgūst dzīves mācību, jo ātrāk iestājas sakārtota dzīve. Darot jebkuru darbu, paturi prātā dzīves uzdevumu – vai darāmais tam atbilst. Pildi to ar prieku un radošu izdomu – meklē jaunus ceļus labi zināmi veicamam pienākumam. Tas ir Tavs atskaites punkts, kodols, stumbrs, morāles kodeksa goda kanons, ap ko audzēt dzīvi. Šie uzdevumi ir kā magnēts, kas atvilks atpakaļ, ja pūlēsies no tiem izvairīties vai aizmukt. Jo tālāk aplinkus iesi, jo lielāki sarežģījumi un grūtības sastapsi. 
Noteiktos liktenīgajos gados, piemēram, 9. Personālajā gadā, kā arī Tava Dzīves Ceļa Skaitļa Personālajā gadā – esošie sasniegumi, ieguvumi, pat šķietamā ģimenes laime un stabilitāte tiek apdraudēta, nojaukta, padarīta problemātiska, ja to veidošana nav bijusi saskaņā ar Dzīves uzdevumu. Tādēļ vieda brīvās gribas (kopumā jau liktens ierobežota) izmantošana ir saistāma ar pamatuzdevumu pildīšanu un universāliem laimes avotiem: mīlestību, prieku, līdzcietību, Dievpalīga piesaukšanu, lūgšanu, sapratni, meditāciju, žēlsirdību, piedošanu un gara izaugsmes pārsvaru pār materiālismu (kapā līdzi nepaņemsi).

Likteni neizdosies apmānīt vai piekukuļot! Jo vairāk kaut kam pieķeramies, jo sāpīgāk gara plānam (ietverts katra individuālajā uzdevumā) vajadzēs Tevi no tā atraud, kaut ar saknēm, sāpēm un zaudējumiem. Dvēseles plānā viss ir pelnīti – paša izvēlēts – tādēļ vaidēt, stenēt un iebilst ir muļķīgi cīnīties pret sevi.  

Savu Dzīves uzdevumu un Enerģiajs vibrācijas līmeni vari noskaidrot www.numopro.lv

Sīkāk par savu karmas trauku var uzzināt arī Melnā Mēness projektā

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

304 iesaka šo blogu

Balsot