Svarīgi numeroloģiski akcenti par I. Sudrabu

Astroloģisks raksts par Ingunu Sudrabu

Sīkāka politiķes rakstura, ciklu analīze Slavenību numeroloģija.

  • Dzīves Ceļa Skaitlis 7 - intelektuāle, "laimes meklētāja", jebkura aktivitāte kā ceļš, kad caur citiem meklē sevi un atbildes uz dziļākiem jautājumiem, "baltais zvirbulēns", labs pētnieka rādītājs. 
  • Personības Skaitlis "4" - sabiedrība redz kārtīgu darba vadītāju, ierēdni, bet pašas vēlme un motivācija, ko nosaka Dvēseles Skaitlis 11 ir būt "sabiedriskajai mammai", nest cēlākas idejas., būt vienotājai un ideologam (1+1). Šāds 11/2 rada vajadzību pēc p[partnera. Ieteikums – meklēt sabiedriskas organizācijas kā atbalstītājus.
  • Prāta Skaitlis 8 – spēj uztvert sarežģītas koncepcijas un piedalīties to izstrādē, vēl viens rādītājs, ka cilvēks domā racionāli un matemātiskās kategorijās.
  • Spēka Skaitlis 4 – panākumi iegūstami tikai un vienīgi ar pamatīgu darbu, ilgtermiņā, soli pa solim virzoties iecerētajā virzienā. Kas lēni nāk – tas labi nāk!
  • To apstiprina arī periodu noslēdzošā cikla virsotne 4. Tātad nesanāks nekāda uzlecošā zvaigzne, bet panākumi nāks ilgtermiņā.
  • Kopējie rādītāji, dēļ 4nieka īpatsvara un 8nieka problemātika būtu – zinātne + uzņēmējdarbība.
  • Dzīves līnija paredz izaugsmes maksimumu personības pielietojumā.

Ja numeroloģiskais kods parāda dzīves uztveres, tendenču, aicinājumu ģenerālplānu, tad no dzimšanas datiem pēc visu deviņu rūtiņu aizpildījuma iegūtā numeroloģiskā psihomatrica parāda cilvēka rakstura īpašības un sevis labāko pielietojumu dzīvē. Pēc matricas rindām var uzzināt par cilvēka tiekšanos uz nospraustajiem mērķiem, par viņa īpašībām partnerībā, par attieksmi pret pārmaiņām, dzīves materiālo pusi, par pašizteikšanos un talantiem. 

Par spilgtākajiem akcentiem psihomatricās.

  • 11111 – šāds līderības rādītājs, kas ir krietni virs vidējā (111) bijis vēl vienam spilgtam LV politiķim E. Repšem. Tas rāda ideālismu, līderību, autoritārismu, pašaizliedzību un maz apliecina vēlmi ieklausīties citos... Sava ceļa gājējs.
  • 11111-4(44)-7(77) – persona noved aizsākto līdz galam! OPārspīlējkumi šai skaitļa rindā apliecina, ka personīgais vadmotīvs var „iecirtīgi” vest arī citiem nesaprotamā vai sabiedrībai nepieņemamā virzienā.
  • 222 – motoriska enerģija un intuīcija.
  • 5 – par maz elastības priekš politiķa.
  • 8 trūkums jeb „karmiskais skaitlis” – neprasme izpaust sevi sabiedriskā sektorā, kur vajadzīga lielāka nekaunība, mānīšanās, kompromisa medības un pielāgošanās. Šis ir centrālais rādītājs (+vājš 3, 9, knaps 5), kādēļ I. Sudraba pie sabiedriskā apvāršņa nemīl rādīties bieži. Iekšējā nepārliecinātība publiskā vidē. Publiska neuzstājība.
  • 9 – politiķim zems redzesloka plašuma rādītājs, vāja ārpolitiskā pozīcija, var iegāzt neprasme redzēt lietu visas puses.
  • 3 – pietrūkst elementāra viegluma un humora, kas būtu tik vajadzīgs labam oratoram.
  • 3 un 4(44) – darītāja pēc nospraustā likuma, burta kalps, maz pašas raksturā vajadzības nodarboties ar analīzi un izpēti. Gribasspēka cilvēks.
  • Viegluma trūkumu apkārtējiem šķietami retušē rakstura rādītājs 21. datums (2+1=3), kas rada mānīgu sabiedriskumu un saskarsmi. Citu atsauču uz to Numoskopā nav redzams. Tas nozīmē, ka ilgstošā saskarsmē cilvēks paliek sūrāks, neiecietīgāks, diktatoriskāks un reaģē uz visu jūtīgi un nopietni.  

Zīmīgi, ka Latvija nes skaitļa 8 simbolismu. Un ar to saderīgie skaitļi ir 4 kā darītāji, organizētāji. Tomēr Problemātiskais 8 matricā (tā trūkums!) drīzāk liecina, ka vadības līmenī (8nieka vajadzība) I. Sudraba ir tikai mūžīgais māceklis ne pieredzējis valstsvīrs.

Izziņai: Numeroloģiskais kods

Numeroloģiskā koda apzināšana ļauj iepazīt savas dzīves enerģijas harmoniskās vibrācijas, kā arī problemātiku.

Numeroloģijas kodu esam pacentušies saprotami parādīt ar latviešu tautā populārā vienkāršā, ņiprā un apķērīgā zēna, laimes meklētāja Sprīdīša tēla palīdzību.

Sprīdītim: galvā – Dvēseles Skaitlis, uz krūtīm – Personības Skaitlis, tarbā – Likteņa Skaitlis. Ceļa rādītājs – Dzīves Ceļa Skaitlis. Laimes gulbis – Spēka-Alķīmijas Skaitlis.

Dzīves Ceļa Skaitlis: dzīves virziens, uzdevums.

Dvēseles Skaitlis: cilvēka patiesā motivācija.

Personības Skaitlis: ārējais tēls, citu domas par personu.

Likteņa Skaitlis: harmoniski līdzekļi, spējas dzīves uzdevuma sasniegšanai.

Spēka Skaitlis: panākumu virsotnes, enerģijas avots, kā arī parāda kā Dvēseles Skaitlis, Personības Skaitlis, Likteņa Skaitlis mijiedarbojas ar Dzīves Ceļa Skaitli.

Atsevišķi izdalīts „Prāta Skaitlis” un „Dzimšanas datuma skaitlis”.

Prāta Skaitlis: efektīvākais informācijas uztveršanas-apstrādes-nodošanas veids.

Dzimšanas datuma skaitlis: raksturs, Dzīves Ceļa problēmu risināšanas stils.

Ļoti labi, ja cilvēka Numeroloģiskajā kodā skaitļi atkārtojas. Pirmkārt, tas dod iekšēju līdzsvaru cilvēkā, otrkārt, tas parāda, kāds virziens viņam aktuālāks.

Karmiskie skaitļi. Abās matricās neaizpildītās vienas nozīmes (skaitļa) rūtiņas liecina, ka trūkstošo skaitļu vibrācijas personībai nav pazīstamas un šajā iemiesošanās reizē cilvēka uzdevums ir izprast trūkstošo skaitļu īpašības un censties tās sevī attīstīt.

„Vājie” skaitļi. Uzrādītie skaitļi, kas abu matricu vienas nozīmes rūtiņā ir pārstāvēti tikai vienu reizi. Tas nozīmē, ka esošā skaitļa vibrācijas ir pavājinātas.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

304 iesaka šo blogu

Balsot