Nezinu, kādēļ ir radies uzskats, ka pēc 2012. gada skaitļu sakritības ir beigušās. Mans krusttēvs bija dzimis 13. datumā 1913. gadā. Kad sāka dzīvot atsevišķi, Rīgā izvēlējās namu ar 13. numuru. Lai gan bija aizņemti tikai daži dzīvokļi, izvēle krita uz 13. Pēc kara, kad Rīgā sanumurēja pasta nodaļas, kā uz pasūtījuma tika 13.

Lai nedomātu, ka es vienkārši to izdomāju: krusttēvu sauca Alberts Kārkliņš, dzimis 13.07.1913., mir. 28.07.1966. Dzīvoja Rīgā, Tomsona ielā 13 – 13, LV - 1013.

Man būtu ierosinājums meklēt šādas sakritības jebkurā situācijā.

Marģers Lācis

---------

Skaitļu maģiskā ietekme jeb enerģētiskās vibrācijas caurauž ikviena cilvēka ikdienu un likteni, neatkarīgi no tā, vai cilvēks pats apzinās to vai nē. Pēc aprakstītajām Lāča kunga atmiņām un faktiem var spriest, ka krustēvs intuitīvi bija sajutis skaitļa 13 labvēlību. Viņš nekļūdījās, jo jau dzimšanas datumā 13 bija iekodēts kā Alberta Kārkliņa veiksmes skaitlis. Varētu pat teikt, ka cilvēka iekšējais vērīgums, atbilstoši paša dzimšanas redzamo un slēpto skaitļu vibrācijām kā magnēts pievelk tādus pašus vai līdzīgos ciparus ikdienā un būtiskās dzīves situācijās. 

Savā numerologa praksē esmu vairakkārt pārliecinājies, ka ar skaitļiem, kas ielikti šūpulī un ietverti Numeroloģiskajā kodā, cilvēki visas savas dzīves laikā arī visbiežāk sastopas un instinktīvi operē – iztverot tos mājas adresēs, automašīnu un telefona numuros u.c.

Acīmredzamākais ir dzimšanas datums, bet arī visu dzimšanas datu kopsumma dod Dzīves ceļa jeb liktens piepildījuma skaitli. Tieši šis skaitlis ir visspēcīgākais liktens plūsmā, arī tādēļ, ka ir slēpts. Pēc tā numerologi aprēķina cilvēka dzīves izaicinājumus.

Arī cilvēka vārdā un uzvārdā ir ieslēpti skaitļi. Tas tādēļ, ka katram burtam atbilst noteikts skaitlis. Izmantojot portāla Numerologi.lv speciālo Burtotāju, kas burtus pārvērš ciparos, noskaidrojās, ka Alberta Kārkliņa vārda un uzvārda burtu summa ir 4 – tāpat kā skaitļa 13 cipara kopsumma.

Tas, ka Alberts Kārkliņš savā ikdienā un dzīvē apzināti vai neapzināti iekļāva skaitli 13, viņa dzīvē nostiprināja skaitļa 4 enerģētiku, kas daudzās lietās deva papildu stabilitāti, drošību, izturību un patstāvību, citās – dramatisma pilnu liktensstāstu...

Tas, ka lasītāja minētajā piemērā daudzkārt parādās skaitlis „13” vien liecina par kādu lielāku nozīmi, ko labāk varētu izprast rūpīgi iepazīstot likensstāstu un samērojot to ar pilnu Numeroloģiskās kartes analīzi.

Uzzināt vairāk par seno zinātni Numeroloģiju var portālā www.numerologi.lv. Sava vārda un uzvārda numeroloģisko kodu iespējams izskaitļot interneta adresē http://www.numerologi.lv/skaitli_biznesa/burtotajs/.

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

304 iesaka šo blogu

Balsot