Vēlēšanas, skaitļi un numeroloģija

publicēts 15.septembrī

Numeroloģijā prognozēšana ir vairāk kā plānojums un iespēju loka apzināšana, mazāk kā gatava formula dzīvei.

Numeroloģija ir cikliska skaitļu secībā, noteiktu aprēķinu ciklos un periodos. Numeroloģija ir spēcīgāka tieši personu izpētē – mazāk laika iespēju raksturojumā, kur astroloģijai ir lielāki plusi. Tādēļ numeroloģija ir spēcīgāka, kur vara ir ierobežota noteiktu cilvēku rokās – prezidents, premjers, uzņēmuma vadītājs utml. Demokrātija numeroloģijai ir par plašu :)

Numeroloģijas uzdevums nav prognozēt, bet saprast likumsakarības, lai izvēlētos harmoniskāko – skaitļos iekodēto – vajadzību, pieprasījuma, izpausmju ceļu.

Saeimas vēlēšanas un 4.10.2014.

Numeroloģiski vērts analizēt visu pieejamo skaitļu kopumu, ar ko būtu jārēķinās vēlētājiem un pašām partijām:

  • Kas Latvijai (kā „8” un valsts datiem 18.11.1918. = 30/3) būtu lietderīgais variants

12. Saeimas vēlēšanas – 04.10.2014. - uzliek papildus pieprasījumu un gaidas no vēlētāja un iespējas/ierobežojumus partijām;

4. datums.

2014. gads = 7.

04.10.2014.= 12/3.

12. Saeimas vēlēšanas.

  • Partijas nosaukums un dibināšanas dati atklāj partijā kodēto vēlmi, solījumu, potenciālu un iespējamo darbības scenāriju (tikai visu vadītāju analīze un patieso labumu guvēju izpēte dotu 100% atbildi)
  • Vēlēšanu listes numura „nejaušība” nosaka starta potenciālu un to kādās „kamanās sēdusies tautumeita”, lai startētu tieši šajās (!!!) vēlēšanās

12. Saeimas vēlēšanas notiek 04.10.2014, kas pārvērstas vienā skaitļu summā, ir 3 – vieduma un izaugsmes skaitlis caur komunikāciju, kā arī Latvijas valsts dibināšanas karmiskais skaitlis. Dubultducis – vēlēšanu datuma kopsummā un kā vēlēšanu secības numurs – padara šīs vēlēšanas izteikti simboliskas. Šīs nav tikai „kārtējās” vēlēšanas – bet nes LV attīstībai svarīgu posmu. Tieši 12. Saeima pagriezīs Latvisko karmas ratu, par ko liecina arī Latvijai tuvā 4nieka klātbūtne, turklāt vēl LV dzimšanas jeb Zirga gadā!

Par laimi Latvijas Republika kā „8" pavisam labi sadzīvo ar vēlēšanu dienas datumu – "4". Proti, vēlēšanās, pie jebkura iznākuma, viss notiek uz labu!

Viens no interesantākajiem izaicinājumiem ir vēlētāju aktivitātes prognozēšana.

Skaitlis 4 ir mazaktīvs, pasīvs, bieži vien pakļauts norisēm dabā – vēlēšanu iznākums atkarīgs no laika apstākļiem J Tas ir konservatīvs skaitlis, kam nepatīk pārsteigumi un labprāt atbalsta ierasto sistēmu. Šāds sadalījums liecina par labu tieši varas partijām, mazāk – jaunpienācējiem, ja vien tie nav labi aizmirsti vecie... 4nieka datums paredz arī kurnēšanu, ka nav tur īsta darba darītāji un pesimistiski novērtē – tad jau neko, mana balss tāpat neko neizšķirs... Rezultātā daudzi līdz iecirkņiem neaiziet.

Bet...               

Vēlēšanu datuma kopsumma – 12/3 savukārt ir dinamisks un atsaucīgs, gatavs riskēt, iesaistīties, kas 4nieka pesimismu pavelk uz darbību. Ja valsts grib lielāku vēlētāju aktivitāti, tad šīs vēlēšanas vajadzētu padarīt par saviesīgu „labi padarīta darba svētkiem”. Mana prognoze, ja neseko valstiski nozīmīga akcija šajā dienā – nebūs aktivitātes (anti)rekordu. Viss normā pozitīvā virzienā!

Vēlēšanu datums pieprasa saimniekotājus, stabilus, paredzamus un gudrus vadītājus. Lielāks priekšrocības ir pašvaldību vadītājiem, kuri „tuvāk pie zemes”. Izteikti akcenti ir arī par labu jau esošajam varas sadalījumam. Jaunpienācējs būs un visticamāk #8 un #13.

Četriniekam patīk, ka ir paredzamība, tādēļ rezultāti būs tuvu reitingiem, bet ar vienmērīgāku % sadalījumu. Mazā revolūcija būs uz jaunpienācēju rēķina. Un arī ar to „4” ir mierā, piekāpjoties elastīgākajam „3” datuma kopsummā. 

Izraksts no numerologi.lv:

Latvija (pa burtiem – 9114461 = 26/8) un Latvijas Republika (91144618 776239471 = 80/8) vienādi iznāk "8". Interesanti, ka grozi kā gribi - Latvija vai Latvijas Republika, bet no „8", kas ir sarežģītu uzdevumu skaitlis, – vaļā netikt...

"8" dēvē par riska veiksmes skaitli, par karmisko pārraugu, par cēloņu un seku likumu atspoguļotāju. Astotniekiem vienmēr jātur garīgums un materiālisms līdzsvarā. Izvirzīti tādi augsti uzdevumi, kas grūti pildāmi un dziļi paliekošām sekām. Zem tāda nosaukuma – skaitļa dzīvojam. Kā dzīvojam? To parāda valsts dzimšanas datumi.

Izmantojot numerologi.lv K. Baņķa autorprogrammu "Pats sev numerologs" kā valsts analīzes metodi izmantoju to pašu principu, ko uzņēmumiem un privātpersonām: sintezēju valstiskās proklamēšanas datumu ar „vārdu, uzvārdu" - Latvijas Republika.

Saskaitot ciparu pie cipara Latvijai tik zīmīgo datumu 18.11.1918, iegūstam skaitli 30/3. Trijnieks numeroloģijā simbolizē vieglumu, bezrūpību, starpniecību, mutes bajārismu.

Kāds saraksts?

Visiem skeptiķiem, kuri pat politologu aprindās apsmej partiju vēlmei izcelt listes # atgādinu, ka tāpat kā nav nejaušu dzimšanas datumu, nav arī nejaušu partiju vēlēšanu #. Ir likumsakarības, kuras redz vai neredz. Kāda tur maģija?!

Uzskatu, ka lielā mērā tas ir numerologi.lv un astrologi.lv nopelns, ka partijām un sabiedrībai svarīgs kļuvis arī vēlēšanu # :)

Vēlēšanu # nosaka kā tauta uztvers pirmsvēlēšanu aktivitātes, caur kādām "brillēm" vērtēs. Tas ir kā saskarsmes punkts, caur kuru uzrunāt vēlētāju!

Katrs skaitlis "zem kuras patrāpījušies" kāda partija uzliek savus pienākumus un atbildību, tikai saskaņā ar kuriem var gūt panākumus.

 

Partijas skaitļu labirintos

Skaitļu zinātne - numeroloģija – katram skaitlim piešķir savu īpašo nozīmi. Piedāvāju numerologa iespaidu, ņemot vērā katras partijas vietu politiskajā "solījumu tirgū".

Saeimas vēlēšanu statistika (bez 5. Saeimas vēlēšanām) – ieskaitot 11. Saeimas vēlēšanas

Saraksts Nr. 1. – Saeimā iekļuvis divreiz;

2. – četrreiz;

3. – divreiz; – nav reāli kandidāti uz vietu Saeimā, tomēr var uzlabot savu tēlu, šī datuma netikšana varas partijām liecina par ievērotās politikas soda procentu; partija, kas iegūst listes #3 parasti atspoguļo tautas noskaņu, par ko liecina šīs partijas nosaukums

4. – trīsreiz; – tādēļ, ka LV tuvs skaitlis un atspoguļo dienas datumu

5. – vienreiz;

6. – četrreiz;

7. – divreiz;

8. – divreiz; – tādēļ, ka LV tuvs skaitlis

9. – trīsreiz;

10. (1.) – vienreiz;

11. (2.) – vienreiz;

12. – vienreiz; – tādēļ, ka 12. Saeimas vēlēšanas un pilna datuma kopsumma

13. (4.)– vienreiz; – tādēļ, ka dienas datuma līdziniece

14. (5.) – trīsreiz;

15. (6.) – divreiz;

17. (8.) – divreiz;

19. (1.) – vienreiz;

20. (2.) – vienreiz.

Protams, nevar visus datus „bāzt vienā maisā", jo katrām vēlēšanām ir savs skaitlis, kas tieši pēdējās divās vēlēšanās sakrīt, dodot labāku startu tā sauktajām varas partijām, kuras jau ir Saeimā. Zināma pēctecība.

5. Saeimas vēlēšanas: 5.06. – 6.06. 1993 – „33/6" un „7" sintēze.

6. Saeimas vēlēšanas: 30.09 – 1.10.1995 – „9". un „8" sintēze.

7. Saeimas vēlēšanas: 3.10.1998 – "4".

8. Saeimas vēlēšanas: 5.10. 2002. – „1".

9. Saeimas vēlēšanas: 7.10. 2006. – „7".

10. Saeimas vēlēšanas: 2.10.2010. – „6".

11. Saeimas vēlēšanas: 17.09.2011. – "21/3".

12. Saeimas vēlēšanas: 04.10.2014. – "12/3".

Iepriekšējie apskati 

ASTROLOĢISKĀS VĒLĒŠANU TĒZES

Pēdējās 3 Saeimas vēlēšanas lielākas izredzes ir tieši partiju apvienībām vai partijas, kas uzsver apvienošanos.

Numeroloģija jāsamēro ar dzīve reāliju, tādēļ labvēlīga skaitļu kombinācija var palielināt/uzlabot tikai esošo iespēju. Tā nevar „ievilkt” Saeimā jau pirms vēlēšanām skaidri zināmu pastarīti. Tātad ir labvēlīgākie skaitļi, kuri ja trāpās spēcīgākajiem konkurentiem palielina to izredzes. Tā kā nejaušību nav – tad labvēlīga skaitļa nedabūšana savai vēlēšanu listei, liecina par sava veida sodu par iepriekšējo darbību.

Vēlēšanu panākumus prognozēju, salīdzinot ar pirmsvēlēšanu sabiedriskās domas aptauju reitingiem.  

1. "Latvijas attīstībai" (15.12.2013.)

 

"Patrāpīties" zem skaitļa viens var tikai līderības, kategorisma, autoritārisma un "vienas patiesības" partija. „Labāk vieni – nekā kopā ar kādu!" Partija, no kuras vēlēšanās prasa līderismu un skaidru pozīciju. Ne viss, ko iecerējis „1" ir Latvijai izdevīgi.

9 1 1 4 4 6 1 8  1 1 1 5 8 1 5 3 1 4
Kopsumma: 64 / 1

Partijas numeroloģiskais kods – 64 / 1. Atspoguļo saimnieciskas interese, uzsvaru uz veselību (6 + 4), naudu un vēlmi dzīvot labklājībā (pastiprina dibināšanas 15. datums). Bez stingra līdera nav partijas.

Iespējas vēlēšanās: nedaudz virs prognozētās. Pie vēlēšanu barjeras robežas. Kurā pusē – izšķirs līdera pozīcija un aktivitātes.

2. "SUVERENITĀTE" (13.08.2007.)

Tandēma apvienība, kas meklē kompromisus un tos arī atrod. Labi jūtas tad, ja var diskutēt, uzturēt dialogu. Kas tas par "2", kas būtu apmierināts ar esošo, ja vien tas nav paša radīts. Duālisms.

8 2 4 7 7 7 3 4 1 2 1 7 

Kopsumma: 53 / 8

Apvienības numeroloģiskais kods – 53/8. Iekšējais pamatmērķis atbilst Latvijas garam, bet var arī nozīmēt šauri saimniecisku pašlabumu.

Iespējas vēlēšanās: prognozētās.  Ārpus Saeimas.

3. Partija "Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām" (17.08.2011.)

Sīkpartija, kas atņēmusi lielajiem dūžiem vienu no labākajiem vēlēšanu listes #. Tas arī nozīmē, ka atņemot veiksmīgu lozi, tā panākusi savu un likusi lielajiem aizdomāties. Jābūt aktīvai gaisa jaucējai lielajiem.

Liste, kas meklē jaunus attīstības ceļus, un vēlas tikt sadzirdēti. Šādas listes uzturētājiem ir jāsprēgā asprātībā, jo nekā citādi neuztvers. Starp mīnusiem jāmin alkas pēc slavas, iedomība, vēlme citus kritizēt.

6 1 7 1 4 6 1  3 7 5 4 5 3 1  3 7 5 4 8  3 5  3 1 4 9 8 2  3 1 4 6 1  2 3  6 2 8 2 2 2
Kopsumma: 158 / 5

Partijas numeroloģiskais kods – 158/5. Brīvība ļoti piestāv „5”, bet tālākais negāciju uzskaitījums jau ezotēriskā skatījumā „noēd” savus radītājus.

Iespējas vēlēšanās: nedaudz virs prognozētā. Ārpus Saeimas.

4. Partija "VIENOTĪBA" (11.11.2011.)

Četriniekam labpatīk organizētība, struktūra un kārtība. Kā glītā ierindā sakārtoti alvas zaldātiņi metas darba frontē. "4" nesolīs neko, ko nevarētu pildīt. Visvairāk var traucēt nepārliecinātība svarīgos jautājumos un skopums līdzekļu tērēšanā.

Veiksmīga sakritība ar vēlēšanu datumu un to, ka cilvēki mēģinās pieturēties kā pie vecas stutes... Labāk zīle rokā, nekā mednis kokā.

6 1 7 1 4 6 1  4 4 7 3 5 1 5 3 1 

Kopsumma: 59 / 5

V I E N O T Ī B A 
4 4 7 3 5 1 5 3 1 
Kopsumma: 33 / 6

Apvienības numeroloģiskais kods norāda uz neatkarīgu cilvēku kopību. Drīzāk tā veidojas kā noteiktu ideju kopība, kurā ar laiku var parādīties neprasme radīt jaunas idejas, jo svarīgāka par visu ir vienotība. Vairāk der labklājības uzturēšanai, mazāk – attīstībai.

Iespējas vēlēšanās: stabili prognozētās. Pie citu partijas izpausmju mazspējas – stabila 2. vieta. Pēc numeroloģijas sanāktu pelnīta – 3./4. vieta.  

5. "POLITISKĀ PARTIJA IZAUGSME"  (27.03.2013.)

Piecinieka ceļš ir mainīgs. Kā pa kalniņiem – augšā un lejā. Vēl viena interesanta # izdošana sīkpartijai. Kā redzams statistikā „5” vēlēšanās Latvijā nav īsti modē. Bet, tas manuprāt, tādēļ, ka to veiksmīgi nocopē mazie. Liels āķis uz mazām zivtiņām.

Lai izceltos: jo vairāk pārmaiņu un piesātinātu klaigāšanu, jo lielākas iespējas.

6 5 9 4 1 4 8 7 2  6 1 7 1 4 6 1  4 5 1 2 1 8 2 7 

Kopsumma: 102 / 3

Apvienības numeroloģiskais kods – 102/3. Pirmais, kas nāk prātā par trijnieku ir laba ideja un liela brēka, kuras rezultātā var būt maz vilnas. Partija piedzīvos pārmaiņas, maz ticams, ka spēs sakomplektēties nākamajam sasaukumam. Tā teikt, sanāks – lieliski, ja nav, tad nav. Latvija izturas pret „3", kā pret mazo Napoleoniņu, kurš negrib un nevar pieaugt.

Iespējas vēlēšanās: vēlēšanu datumam šogad „nepatīk" tukšu salmu kūlēji. Ja partijā ir tikai tukšu salmu kulstītāji – aizies grabēdami. Pēc reitinga. Ārpus Saeimas.

 

6. Partija "Vienoti Latvijai" (10.08.2012.)

Vēsturiski vēlēšanās „6” ir lielas izredzes. Sešinieks visu tur līdzsvarā un izskatās šķietami maigs un svārstīgs lielajā politikā. Tomēr nekad nepiemirst vajadzīgā brīdī deķīti pavilkt uz savu pusi, piesedzot (ne)vajadzīgos (ne)smukumus. Vislabākā pozīcija – miers mājās, lai smuki izskatās, un zaļi domājās.


6 1 7 1 4 6 1  4 4 7 3 5 1 4  9 1 1 4 4 6 1 4 
Kopsumma: 84 / 3

V i e n o t i  L a t v i j a i 

4 4 7 3 5 1 4  9 1 1 4 4 6 1 4 
Kopsumma: 58 / 4

Apvienības numeroloģiskais kods uzrāda darītājus un profesionāļus, bet kā jau pie „4” klātbūtnes apkārtējiem ne īsti tīkamus... Jāizceļ personību profesionalitāte, čaklums un idejas pilnīgs pragmatisms bez liekām emocijām. Tajā pat laikā pasniegšanas veidam ir jābūt vieglam, lai neatgādinātu, ka gājis smagi... Samērojot ar vēlēšanu #6, jāsaka, ka laba reklāma var darīt brīnumu. Turklāt, ja atrod no visiem tautai vissimpātiskāko un ceļ priekšā.

Iespējas vēlēšanās: vēlēšanās, kas norit zem „4", listei ar #6 ir smukas izredzes pakāpties virs statistikas un iekļūt Saeimā. Visu izšķirs pēdējā brīža neizlēmīgie un kautrīgie. Norma – 4-6%.

7. Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (24.01.2014.)

Apvienība patrāpījusies sarežģītā vēlēšanu maratonā, jo #7 iedod, kad politiķi ir sagurusī un tauta nesaprot. Vienkāršais tiek sarežģīts, bet svarīgais tiek vienkāršots.

Par laimi partijai, „4” magnētiski pievelk „7” kā savu otro pusīti, tādēļ, lai ar nesaprasti – savu sagrābstīs.

Apvienības numeroloģiskais kods - 212/5. Brīvie radikāļi pozitīvā nozīmē: gatavi uz visu un var sagaidīt visu, pasludināto devīžu ietvaros. Apvienības summētais „5" stiprina listes numura piešķirot veiksminieku auru, no kā dveš jaunas vēsmas, jaunības maksimālisms un sajūta, ka viss izdosies.

Iespējas vēlēšanās: no šīs savienības varam gaidīt brīnumus! Par šo listi urnā summēsies protesta balsotāju, ideālistu un neizlēmīgo biļeteni.

Skaitļu sintēze Latvijai: esošajā sastāvā pārāk „sagrābstīti" un „neapbružāti" nopietnajai mātei Latvijai. Vajadzīgi kā mātei bērni, bet nederēs saimniecības galvas statusā.

Iespējas vēlēšanās: pēc reitingiem. Norma 4. vieta.

8. Latvijas Reģionu Apvienība (12.03.2014.)

Kur astoņi, tur vara, nauda, slava un ambīcijas. „8" pats par sevi simbolizē līdzsvaru starp garu un matēriju, pirmkārt, jau pēc būtības, nevis saukļos. Tas patiesi ir kā ar satelītu aprīkots buldozers, ko vada gudra roka. Iespējas lielas, sekas – atbildīgas un joki mazi. Dievišķajā matemātikā gan tā kunga prāts ir neizdibināms un to pie laicīgās garīdzniecības indulgenču veidā ne vienmēr var atrast... Jo, „Viņš taču visu redz".

L a t v i j a s  R e ģ i o n u  A p v i e n ī b a 

9 1 1 4 4 6 1 8  7 7 2 4 5 3 2  1 6 4 4 7 3 5 3 1 
Kopsumma: 98 / 8

Apvienības numeroloģiskais kods – 98/8. Sakrīt ar vēlēšanu #. Veiksmīga sakritība.

Skaitļu sintēze Latvijai: redzot sava skaitļa nesēju Latvijas vaigs ietrīcas – kaut kas zināms, kaut kas saprotams un reizē skumjš. Vajadzīga partija, bet dozēti.

Iespējas vēlēšanās: varenas, bet atkarīgas ne tik daudz no jaudas un naudas, cik no spējas saprast, ka „8" skenē ar melu detektoru arī katru nepateikto vēlmi. Apvienība, kura savu likteni lielā mērā veido pati un kļūdīties, tāpat kā ielēkt zelta karietē, var paspēt pēdējā brīdī. Vislielākās izredzes pārsteigt.

9. Jaunā konservatīvā partija (22.05.2014.)

Atbildība ļoti piestāv "9", kura uzdevums ir būt vajadzīgiem, tad, kad sauc un prast nemaisīties pa kājām, ja nelūdz palīgā. Partiju parādē iet ar izgrieztu krūti būtu tas pats, kas prezidentam sevi slavēt tirgus laukumā. Uzvarēt var ar ģeniālu vadoni un ģeniālu ideju.

J a u n ā  k o n s e r v a t ī v ā  p a r t i j a 

6 1 2 3 2  7 5 3 8 7 7 4 1 1 5 4 2  6 1 7 1 4 6 1 
Kopsumma: 94 / 4

Apvienības numeroloģisks kods – 94/4. Par gudru, lai būtu tikai konservatīvi. Jauns un konservatīvs – šie divi vārdu salikumi ir par idejiski sarežģītu. Latvietim kā „3” prasās ko dzejiskāku.

Iespējas vēlēšanās: Ārpus Saeimas.

 

10. "Latvijas Krievu savienība" (19.10.2007.)

Jābūt jaunai idejai, ko pacelt, apspēlēt un lietā likt! Bez harizmātiskas līdera partija ir kā idejiski ratos iestatīts zirgs bez kučiera.

L a t v i j a s  K r i e v u  s a v i e n ī b a 

9 1 1 4 4 6 1 8  7 7 4 7 4 2  8 1 4 4 7 3 5 3 1 
Kopsumma: 101 / 2

 

Partijas numeroloģiskais kods – 101/2. Skaitļu kombinācijā veidojas kā savdabīga interešu grupiņa, ko vieno paŗis līderi, kuriem ar citiem nav gribējies biedroties.

Iespējas vēlēšanās: Ārpus Saeimas.

 

11. "Saskaņa" sociāldemokrātiskā partija (10.02.2010.)

No muļķiem līdz viedajiem. Jaudīgs skaitlis, ja prot ar to rīkoties, jo „muļķi laist" ir liela māksla un senos laikos galmā āksti tika celti aukstā godā.

„11” kā Meistara skaitlis nes sevī milzīgu potenciālu un daudz ideju. Apvieno to, kas „1”, radot ko savu. Ko – tas nav tik viegli saprotams, bet tieši tas ar vajadzīgs...

Lai arī #11 vēlēšanās nav labi gājis, šis skaitlis uzliek lielāku pienākumu arī tā nesējam.

 

S a s k a ņ a  s o c i ā l d e m o k r ā t i s k ā  p a r t i j a
8 1 8 7 1 4 1  8 5 4 4 2 9 6 7 2 5 7 7 2 1 4 8 7 2  6 1 7 1 4 6 1
Kopsumma: 146 / 11

 

Partijas numeroloģiskais kods – 146/11 – ir partijas veiksme ar sakritību ar vēlēšanu #. Lai arī apakšā ir saimnieciski apsvērumi, uz āru tā pauž sabiedrībai pieņemamas idejas, ko apliecina arī dibināšanas 10. datums. Divsejība.

Iespējas vēlēšanās: reitingos plānotais, ar nelielu atrāvumu no pārējām partijām. Garantēta 1. vieta. Bet vienmēr ir vieta brīnumam un tam, ka latviskums tieši šajās vēlēšanās ir tik svēts un vajadzīgs!

 

12. Zaļo un Zemnieku savienība (25.07.2002.)

Vēlēšanās, kurās datumi veido dubultduci un arī pēc kārtas sagaidīsim 12. vēlēšanas, trāpīt ar #12 ir veiksme! Skaitlim „3", kas summējas no duča, pārlieku nopietnība var tikai kaitēt. Asprātīgai, draudzīgai un optimistiskai sarunai var būt liela jēga.

Turklāt partijai sācies jauns 12. gadu cikls un tā ir vienīgā no startējušajām, kas nav pārdibinājusies. Gudrākā no partijām dēļ cienījamā vecuma, tādēļ saņēmusi vēlēšanu listes bonusu – par ilgtermiņa nopelniem.

 

Z a ļ o  u n  Z e m n i e k u  s a v i e n ī b a 
5 1 1 5  2 3  5 7 2 3 4 7 7 2  8 1 4 4 7 3 5 3 1 
Kopsumma: 90 / 9

Partijas numeroloģiskais kods – 90/9. Deviņi ir apstiprinājums vēsturiskajām saknēm, vismaz nosaukumā, zaļajai domāšanai un autoritāru ideju lobēšanu. Partija darbojas kā gudrs vidutājs, paliekot pietiekami egoistiskā pozīcijā.

Skaitļu sintēze Latvijai: lielākais plus, ka nes sevī Latvijas vēstures pēctecību (kaut vai ar nosaukumu) un zaļo ideju. Kamēr vien būs dzīva Ulmaņlaika Latvija, tikmēr dzīvos „zaļie zemnieki". Latvijas „8" un partijas „9" abpusēji piecieš viens otru – kā neizbēgamību un faktu.

Iespējas vēlēšanās: veiksmes gadījumā var būt pat 2. vietā. Norma – 3./4. vieta.

 

13. No sirds Latvijai (13.05.2014.)

Vella ducis ir ļoti veiksmīgs un ejošs cipars Latvijā, jo patīk jau mums uztraukties un baidīties. #13 ir veiksmīgs tieši šoreiz dēļ sakritības ar 4. datumu (1.+3.), dēļ tā, ka to vada bijusī kontroliere (simbolizē „”4), kura nodibinājusi partiju 13. datumā.

Ieteicami stingri uzskati, kas sakņojas morāles normās un pārliecībā, nemētājoties atbilstoši situācijai. Vissvarīgākā ir kadru politika, ar ko šī partija „slimo” un sev regulāri nosit pilnīgi visu tautas „apetīti”.

N o  s i r d s  L a t v i j a i 

3 5  8 4 7 6 8  9 1 1 4 4 6 1 4 
Kopsumma: 71 / 8

Apvienības numeroloģiskais kods – 71/8 – īsti kopā neiet. „8” nes pretenzijas uz pārmaiņām, finansēm un to pārraudzību, gudru birokrātijas solījumu, bet salikums no „1” un „7” to visu iemaisa nebaudāmā putrā. Žēl. Līderes problēma. Par sarežģītu. Par klusu, kad jārunā. Par nesaprotamu, kad runā. Dabas parādībās runājot, kā aptumsums – magnētiski saistošs, bet bīstams. Turklāt „7” vienmēr nes intrigas un specdienestu interesi.

Labākā izpausme - birokrātija („8”) ar cilvēcīgu (sievietes) seju.

Iespējas vēlēšanās: Latvijas vēlēšanu vēsturē ir tikai viena partija, kas pārliecinoši triumfēja ar skaitli „13" azotē – Zīgerista partija tālajā 1995. gadā. Nevilkšu nekādas paralēles, jo tādu nav.

Ja partijas līdere pateiks stingru vārdu un piedzīvos iekšēju izaugsmi par valstsvīru turpmākā mēneša laikā – 3. vieta. Norma – pirmspēdējie, kuri tiek Saeimā.

 

Par Latviju – 

http://www.astrologi.lv/sakums/politiska-astrologija/latvijas-republika/

Par prezidentiem –

http://numerologi.lv/sakums/raksti/301/PREZIDENTU-VEREJUMS/

http://www.astrologi.lv/sakums/politiska-astrologija/prezidenti-personibas/

Par Ingunu Sudrabu –

http://www.astrologi.lv/blogi/kristaps-bankis/Raksti/1224/I-Sudrabas-velme-but-pareizajai-mammai/

Bloga sadaļas

Kristaps Baņķis

Profila attēls

Kontakti

Nobalso par blogu

304 iesaka šo blogu

Balsot